Miten meillä ollaan vastuullisia?

Meillä on tavoitteena toimia vastuullisesti. Tulemme tekemään toimintamme alussa olennaisuusanalyysin, jossa määrittelemme Susta Partnersin olennaiset vastuullisuustekijät. Tässä lyhyesti tämän hetken linjaukset, jotka tulevat vielä täydentymään työn edetessä.

E = Ympäristö

Pyrimme minimoimaan aiheuttamamme hiilidioksidipäästöt. Käytämme pääsääntöisesti julkista liikennettä, autoilemme mahdollisimman vähäpäästöisesti ja lennämme vain kun se on aivan välttämätöntä. Hyödynnämme kotitoimistoa ja yhteiskäyttötoimistoja.

Tavoitteenamme on ymmärtää vieläkin paremmin toimintamme ympäristövaikutukset ja tehdä niiden parantamiseksi suunnitelma.

S = Sosiaalinen vastuu

Luomme tarkemman suunnitelman yrityksemme sosiaalisen vastuun edistämiseen, kun toiminta kasvaa.

Rekrytoimme käyttämämme asiantuntijat läpinäkyvällä prosessilla ja perehdytämme jokaisen toimintaamme kattavasti Susta Partners -sertifikaattikoulutuksen avulla.

Valitsemme vuosittain yhteiskunnallisen lahjoituskohteen, johon lahjoitamme tilinpäätöksen jälkeen voitostamme 5 %.

Lisäksi pyrimme osallistumaan erilaisiin yhteiskuntavastuuta edistäviin toimiin. Esimerkiksi Suvi toimii tällä hetkellä Helsinki Missiossa tukinuorityössä ja Marika on konkari Kennelliiton Kaverikoira -toiminnassa. Hän hyödyntää myös osaamistaan voittoa tavoittelemattomien yhteisöjen hyväksi.

G = Hallinto

Noudatamme hyvää hallintotapaa ja edellytämme vastuullista sekä läpinäkyvää toimintaa kaikilta käyttämiltämme kumppaneilta ja sidosryhmiltä.