WEBINAARI

Työkalu pk-yrityksille vastuullisuusviidakkoon – TEHOAAMU 13.9.

Mikä ihmeen VSME ESRS, ja miten se voi auttaa pk-yrityksiä varmistamaan kilpailukykyään?

 

Tuleeko asiakkailta jatkuvasti kyselyitä ja vaatimuksia vastuullisuuteen liittyen? Myynti ja asiakasvastaavat käyvät ison osan keskusteluista liittyen vastuullisuuteen? Ettekä ihan tiedä, mitkä asiat velvoittavat ja mitkä ei? Teillä on kuitenkin tahtoa edistää asioita, mutta ei ihan varmuutta että mistä liikkeelle? Tämä webinaari on juuri teille: VSME ESRS on suomeksi sanottuna vapaaehtoinen kestävyysraportointikehys, joka on räätälöity pk-yrityksille voisi olla juuri sopiva työkalu teille. Tässä webinaarissa käydään läpi sen perusasiat.

 

Ilmoittaudu mukaan vastuullisuusmarkkinointitoimisto Susta Partnersin järjestämään maksuttomaan tehoaamuun oppimaan, mitä kirjainhirviö VSME ESRS käytännössä tarkoittaa ja miten se voisi teidän yritystänne auttaa.

Lupaamme puhua ilman jargonia ja keskittyä konkretiaan. Meille saa myös esittää kysymyksiä ennen, aikana ja webinaarin jälkeen.

KENELLE?

Pk-yritysten johdolle: markkinointipäättäjille, viestintäpäättäjille, vastuullisuudesta vastaaville henkilöille, vastuullisuuden edistämisestä yrityksessään kiinnostuneille, myyntijohtajille sekä toimitusjohtajille .

MILLOIN?

perjantaina 13.9.2024 klo 8.30–9.30

KUKA?

Vastuullisuusmarkkinoinnin asiantuntijat Suvi Johansson ja Marika Siniaalto, Susta Partners

HINTA?

Tämä webinaari on maksuton.

WEBINAARIN AIHEET

  • Vastuullisuuden edistämisen ja yrityksen kannattavuuden yhteys
  • Mitä hyötyä liiketoiminnalle on vastuullisuusraportoinnista?
  • Mikä on pk-yritysten vapaaehtoinen kestävyysraportointistandardi VSME ESRS ja kenelle ja mihin tilanteeseen se voisi soveltua? Pyrimme suomentamaan lyhenneviidakon ymmärrettävään muotoon.
  • Miten liikkeelle sen kanssa? Olennaisuusanalyysin läpikäyminen